Status ; ONE DIRECTION IS COOLIO
Beautiful Flowers
Special For You, Heartbeat
Oct 10, 2011 | Monday, October 10, 2011 | 1 Rain[s]
Assalamualaikum w.r.b :)


Dear Heartbeat,
Thanks blablabla ~ Idea mati . Tett tett tett kpengsan -- 5 minit lepastu emmm idea idea ? Haishh pengsan lagi . Mana weh idea ? HAHA . Oke , 12 Julai 2011 . yeayyy ! Emm , so kite nak cakap kite nak cakap terima kasih ^^v winkwink kenyit-kenyit mata ehikk . *bajet nak ape nie ? wihihi . 


Awak . Terima kasih yee buat hari-hari saya macam ada bunga-bunga jatuh dari langit . Lepastu bunga tu pulak manis macam cokelat cadbury . Kmerapu . Wahaha . Terima kasih dengan ayat awak yang sweet tuu tak kiralah siang malam ke . Yelah awak tu kan Sweetalker -,- Tak sukanye kite . HAHA . Terima kasih sebab bagi saya virus . Awak suka pink -- Saya tak suka . Tapi saya tersuka pulak . Grr .  Terima kasih layan perangai ngengade kite nie . Hikhok . Saya mmg gedik . Awak pun ckp saya gedik kan ? Haduyai sonok wehh -..- Oh terima kasih dengar cakap saya . Hihi . Saya suka . Nampak sangat saya nie berkuasa . Bahahar ~ saya nie Iron Lady lah kononnya . So , kalau awak buat saya nangis ee tak sukanya kite . Sebab kite rasa kekuasaan kite menurun . Habis takhta kite berguling-guling cemni . HAHA . 


Kite maybe tak sweet macam pontianak Edward Cullen dalam cite Twilight dengan awek dia tu . Tapi relationship kite lagi lagi sweet dari diorang kankan ? Pfftttt perasan haih minah ni . HAHA . Ehh dah awak . Jangan nangis terharu bila saya sweet cemnie . Halohhh , hihi . Wahaha . Saya pun nak jugak jadi Sweetalker mcm awak :P Haduyaii dah laa .  HAHA . 



Thanks make my day . Thanks being a part of me . Thanks for sharing your heart . Thanks for waiting my text message until you asleep . Thanks for your credit . Thanks make you mine . I'm sorry if I had put a blame on you . I'm sorry if I had do something that I could'nt do . I'm sorry if I made your tears down , made you mad . uh I'm sory I'm sorry . And I really sorry for my english . Muehehe :> 

It 7 years months . Thankyou :* 

Ehh , awak nak ape-ape tak ? :D


K , semangat doe update harini xD

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit.
Old Post | New Post